Tracker GPS iTrack Motion

Cu Trackerul Firewave nu îți vei mai rătăci niciodată cheile sau portofelul.  Acest breloc cu GPS si Bluetooth este util si usor de folosit. Ti-am atras atentia? Citeste mai departe pentru a afla toate functionalitatile trackerului iTrack Motion.

Mic, ușor, compact

iTrack Motion de la Firewave are dimensiuni reduse, măsurând doar 36x35mm și având o grosime de doar 5.6mm. De asemenea, datorită greutății de doar 10gr (baterie inclusiv) poate fi băgat în protofel fără nicio problemă.

Înregistrarea locației

Dispozitivul se conectează la telefonul mobil prin Bluetooth și se folosește de GPS-ul acestuia pentru a înregistra locația. În cazul în care conexiunea dintre tracker și telefon se întrerupe vei putea vedea locația ultimei conexiuni active.

Alarmă puternică

Trackerul iTrack Motion este echipat cu o alarmă puternică de până la 85dB. Dacă trackerul se desparte de telefon, vei fi notificat printr-un mesaj sonor care se poate auzi chiar și în locurile aglomerate. Mai mult, vei putea porni alarmă de pe telefon în cazul în care nu îți amintești locația cheilor sau a portofelului echipat cu iTrack Motion.

Senzor de mișcare

iTrack Motion vine echipat cu un senzor de mișcare. Vei putea programa trackerul să sune în cazul în care cineva îl mișcă sau doar să înregistreze mișcările. Astfel vei știi dacă cineva ți-a umblat în portofel sau dacă copii au încercat să ajungă la borcaul cu biscuiți.

Baterie de lungă durată

iTrack Motion a fost conceput să consume puțină energie. Astfel, bateria inclusă ține pna la 12 luni. Trakerul este echipat cu o baterie standard CR2032 care poate fi înlocuită cu ușurință.

Aplicație Android și iOS

Pentru a putea folosi trackerul va trebui să descarci aplicația gratuită iTrack Easy din Google Play Store sau din Apple App Store.
Notă: Aplicația nu este creată de către Firewave

Culori disponibile